Træningsstationer i Ørslev Bypark  – dermed får Motions & Mødestedet en placering, som lever op til de oprindelige idéer bag konceptet i firmaet Sundhed & Livsmod.

En nedlagt folkeskole, en engageret initiativ-gruppe, og en stor opbakning i lokalbefolkningen – kombineret med opbakning fra kommunen. Dermed har borgere i Ørslev og de omkringliggende landsbyer indover de vinterlige forårsdage fået muligheder for at mødes omkring motion, samvær og fællesskabsskabende aktiviteter. Her let tilgængeligt – centralt i Ørslev By og med P-plads lige ved.

Der bygges videre på terrasse mm

Til de seje – unge mennesker, som de stærke motionister. Brug denne Kinesiske Gibbonabegang, når der er varmet op, så klatre op, gå armgang, kravl ned igen, massage af ryg, mave/ryg og corestræning, inden der gås videre til de øvrige træningsstationer på pladsen

Parkour-mulighed her med sving og stræk, hovedet opad og hovedet nedad i Flyve-egernet.

Balancetræning, skulder/rygstræk, armbøj- og armstrækning, benbøj, hasestræk mm

Lad fantasi, livsglæde og modet råde

Intensiv intervaltræning, løbetræning, kredsløbstræning, balancetræning, massage af lægge og lår, mavebøjninger, armebøj- og strækninger. Altsammen i gruppe omkring denne Vandrende Pind

Varieret balancetræning, styrketræn af fodled og lår. Step-træning og kredsløbstræning. “Kongens Efterfølger”. Plads til større gruppe, sammen om træning i – Rokken.

Styrketræning af knogler, forebyggelse af osteoporose, samvær og leg som træning, balancetræning. Alt sammen på denne træningsstation kaldet Søslange.

Avanceret og sjov balancetræning, 1-2-3 sammen på Isbjørnen. Udfordre hinanden. Lad én sidde ned evt med løftede ben samtidig med anden stående balancetræning, det giver stærk cores-træning. Kraftig step- og hoptræning for de veltrænede. Træningsstationen kaldes Isbjørnen, fordi der hele tiden kræves balance  og stor kropsbevidsthed.