Motions & Mødestedet

Motions & Mødestedet er udviklet med inspiration fra rejser i Kina.
Idéerne herfra udvikler vi fortløbende på, i samarbejde med lokale aktører. Ud fra værdier som: ”Samvær, velvære og motion” fremkommer vores nordiske udgave af udendørs motionsplads, som ikke ligner et fitnessrum, men som kan det samme og mere til. Disse moduler bliver fremstillet af dansk producent, hvilket sikrer en meget høj kvalitet og mulighed for fortsat at kunne udvikle nye, unikke modulindsatser. Motionsredskaberne fremstilles i Robinietræ, som har en holdbarhed på mindst 20 år. Træet er rustikt og vedligeholdelsesfrit og bearbejdes til ”havemøbel-kvalitet”.

Vores produkter, Motions & Mødestedet, træningsforløb og foredrag er igennem hele forløbet udviklet af mennesker med mellem 15 og 30 års erfaring inden for sundhedsområdet, specielt omkring sundhedsfremme, forebyggelse og brugerdeltagelse.
Motions & Mødestedet, som du kan se herunder, udvikles fortsat med udgangspunkt i de mennesker, der skal bruge redskaberne. Såkaldte co-creative processer som sikrer at hver plads er unik!

Derfor er vi ofte lokalt tilstede 4 - 8 uger inden en motionsplads etableres, hvor vi igennem brugerinvolverende processer og en bordmodel eller tegninger, finder lige præcis den opstilling og de moduler, som passer til jeres behov. Evt. producerer vi nyt efter jeres idéer.

Motions & Mødestedet henvender sig til alle uanset alder og fysisk konstitution, ud fra en filosofi om at samvær og velvære hører sammen med motion. Alle skal kunne få en god oplevelse, på det niveau der fysisk og psykisk er muligt. Omkring hvert grundmodul kan der trænes 4 – 8 forskellige øvelser samtidigt, hver på mindst 3 forskellige sværhedsgrader. Vi har rigtigt gode erfaringer med også at være et tilbud for ikke-så-motionsvante mennesker.
Udover opstartsfasen på 4-8 uger, incl miniinstruktørkursus, så tilbyder vi et koncept med lokalt opfølgningsforløb med én ugentlig tilstedeværelse igennem 3 måneder. Vi følger derefter op hvert kvartal i en 3 årig periode, for fortsat at sikre forandring og forankring. Vedvarende aktivitet. Levende pladser.

Se øvelsesbeskrivelse på Dansk her

Se øvelsesbeskrivelse på  Norsk her

Find dit nærmeste Motions & Mødested