De to initiativtagere til Motions- og Sansestien, Karen og Rikke, tager sig en velfortjent kop kaffe i solen, mens andre fortsat er aktive. Ja, ja…..masser af rutine og engagement….men også nu lidt tid til eftertanke.

Tak for jeres energi og engagement!

Rigtigt mange af de 115 fremmødte startede “træningen” med en tur eller to indover hængebro og trapper. “Sammen gør vi det = Fællesskab” – og så er det træning af balance og koordination – og for enkelte også kondition.

Træning og leg på “Isflagen” – giver både balancetræning, styrke i lårmuskler – og for den siddende så er det kontant træning af mave- og rygmuskler – sammen med hoftebøjere.

Der er masser af plads til grin(= motion er sjovt og dejligt) og mange oplevelser af succes

Muligheden for at være aktiv/træne ved siden af hinanden – uden at det bliver for hård konkurrence – er en meget givende motivationsfaktor. Både for friske voksne og for udviklingshæmmede. “Vi får bare bevæget os mere, når vi er sammen!”

Så danses der af….een af de mest givende motionsformer. God måde at få rystet af – og få givet kredsløbet en ekstra omgang sus.

Og så kan både grillmad og kaffe serveres. Formanden for Amager Seniorklub, Hanne, bliver cyklet haven rundt for at annoncere at nu bliver der serveret. Festligt.

TAK TIL ALLE DELTAGERE FOR EN PÅ SÅ MANGE MÅDER GOD DAG !!!