Indvielse bag Doktorparken i Sakskøbing – med rød løber og 40-50 senior-borgere og 12-15 engagerede medarbejdere – lyttede på takketalen til Sallinggruppen for donationen. Og så skulle træningsstationen afprøves. Mange var “passivt aktive”, færre var selv aktive. MEN alle havde en rigtig god oplevelse – og kom derfra med forøget livskvalitet…frisk luft, grønne omgivelser, samvær og oplevelsen af at “vi kan stadig noget”

Selv kørestolsbrugere kan få glæden af at mærke at der fortsat er styrke i bentøjet. De er trygge og sikre i deres træning – i det små og efterhånden i det lidt større. Hverdagstræning – som vi håber fortsat må og skal være noget som medarbejderne på Doktorparken får tid at tage hånd om.

Ikke mindst mændene fik mærket, at de kan lidt endnu. RESPEKT!

Der går også hurtigt lidt “sund konkurrence” i det. Fordi det har så meget med vores identitet og værdighed at gøre.  At vi kan bevare vores handlekompetence på flest mulige områder.

Også bag Sømarken i Nykøbing F var der indvielse. Her kom mængder af gæster: frivillige, pårørende, børnehaveklasse-elever, SOSU-studerende og selvfølgelig de engagerede medarbejdere. I alt måske omkring 100 deltagere.

Specielt festligt at børnene bare sprang omkring på træningsstationen. Og de modige børn gik hen og tog fat i seniorerne og sammen gik de over “Pumaen” og trænede på den måde generationer imellem.

Også chefen fra Føtex, Sallinggruppen, som også her havde doneret pengene, blev gjort aktiv sammen med børn. Meget livsbekræftende. Godt gået af børn og voksen!

Mange glade aktive, også selvom man måtte stå lidt i kø. God snak og oplevelse af livsglæde.

Og da børnene var gået hjem igen – blev der plads til de lidt mere forsigtige seniorer.

Så træningen blev også klaret denne dag – bare endnu bedre…når det kunne være udendørs…
TAK for en meget smuk indvielse – begge steder!