Borgmester sammen med borgere – i hverdagstræning. Rygmuskler styrkes – og en smilende kvinde ved sin side….tja…gensidigt imponerende hvor meget de kan og vil holde muskler – og dermed livskvalitet – ved lige

Henrik Hvidesten fik med øvelser på denne drejeskive, Jordegern, en klar fornemmelse af, hvor enkelt det kan være at holde mange af sine rygsmerter væk. Dagligt 20 x 3 rolige drejninger – med hænderne placeret henholdsvis i hoftehøjde, i skulderhøjde og i stræk. Prøv og I vil opleve, at det er næsten for utroligt hvad så lidt kan gøre. Mange gode erfaringer og historier fra både Danmark og Norge.

Når nu man er pensioneret lærer….og een af initiativtagerne….og een der gerne vil Ørslev by det så godt….

Så kan man jo altid starte i det små, som her hvor Kaj med den “store garntrisse”, Svane, masserer sine ømme lægge og lår…efter hårdt havearbejde. Det er bare så enkelt og godt. Det er værd at bruge og at passe på det. God arbejdslyst og “opdagelses-rejse” i de øvrige moduler til Kaj og alle I andre.

Hvis alt andet skulle glippe i en kommende lokal valgkamp, så fik Ringsteds nuværende borgmester, Henrik Hvidesten, her vist, at han er en “stærk” mand som både kender sin krop og sine vælgere.

Her formåede borgmesteren, med det lokale publikum som vidner, at gå armgang frem og tilbage,  i Den Kinesiske Gibbonabegang. Respekt!!

Det er en både folkelig og stærk borgmester. Pas godt på ham….han både kan og vil noget omk lokale fællesskaber, sammenhold, netværk, respekt og værdighed ift andre mennesker.

Og så kan der da også lige trænes maveøvelser – igen sammen med lokal borger. Hverdagstræning, let tilgængelig, sjov og sammen. Jo, det er værd at komme til Ørslev Bypark for. Adressen er: Terslevvej 75/ 77, 4100 Ringsted

Ja – og så nåede vi denne dag hverken Flyveegern(til parkour, udstrækning, styrke af arme, ben og skuldre) eller Den Vandrende Pind(en slags løbebånd, til intensiv kredsløbstræning, styrke af ben, udstrækning, styrke af mavemuskler for de seje). Men det må blive en anden dag….Det står jo bare og venter på, at I kommer forbi. God arbejdslyst!

Nå ja….kan man så som lokal patriot få sig en god snak med borgmesteren, så hjælper det på synlighed og mulig hjælp til kompleterende aktiviteter. Her er det initiativtager Kjeld Kampp Rasmussen i ivrig dialog med Henrik Hvidesten.

Jo, det blev for alle parter en god  eftermiddag/aften. Fortsat god træning – og synlighed

Han træner nok først i aften 😉