Familiesundhedspladsen eksisterer stadig, fordi engagement og livsmod har fulgt de stærke folk fra Sct. Georgsgildet.

Nyligt er der indgået et særligt samarbejde med medarbejdere, pårørende og beboere på det nærliggende plejecenter Doktorparken.

Mange aktive deltagere spreder glæde og tro på “min egen værdi/værdighed”. Som plejehjemsbeboer gør mange det for at “genvinde” deres egen forståelse af identitet, anseelse og handleevne i familien.

Så deltagelse er en gevinst for den enkelte og for fællesskabet. Nyd livet mens du har det

Jooooo, det skaber livsglæde og optimisme – mod på livet, om det så er en let eller en sværere livssituation du står i. Bare det at være en del af FÆLLESSKABET – og være sikker på succes på det niveau som den enkelte selv magter. SUCCES-oplevelse!!!

Skaber også livsglæde og livsmod hos instruktør, beboere og ansatte

Grupper af mænd som udfordrer sig selv – og hinanden – er godt for den vedholdende indsats. Stærkt gået “drenge”!!

Og så bekræftende at komme forbi med måneds mellemrum – og konstatere at det har lønnet sig. De er bare blevet stærkere – og har et bedre liv – i de dage som de nu har til gode!

Modige, smilende og “legende” medarbejdere fra plejecenter Doktorparken

Her på en vippende Søløve – som de selv har fundet på ikke skal være fastspændt. En medarbejdergruppe som Doktorparken og vi andre kan være stolte over – og bruge som rollemodel. Stor RESPEKT for jeres opmuntrende indsats. “Man bliver så glad i låget”.

Mange, mange mennesker har stor lyst til at være en del af fællesskab. – så her som det gode eksempel – så giver det god mening – at være sammen om motion – – – og have noget at tale om bagefter. Værdighed, synlighed og handlemuligheder